Levering en retournering

 

Levertijd

Indien het product voorradig is, wordt deze bestelling direct verzonden. Verzending duurt 2-3 dagen. Voor de items die op aanvraag geproduceerd worden en niet op voorraad zijn is de productietijd 5-10 werkdagen. Er wordt begonnen met productie als de betaling binnen is.

Voor zendingen binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL. Dit zijn standaardverzendingen en deze service is geheel gratis bij een bestelling boven de €100,-. Onder de 100,- euro rekenen we 4,50 euro verzendkosten. Het duurt 2-3 dagen voor je pakketje bezorgd wordt.

Verzendkosten Europa: €9,95. Buiten Europa zijn de verzendkosten afhankelijk van het land

 

Track & Trace

Zodra je pakket verzonden is, ontvang je een Track&Trace code. Zo kun je altijd je bestelling volgen.

 

Retourneren

Is je bestelling niet helemaal naar verwachting? Dat kan gebeuren. Items kunnen tot 14 dagen na levering worden geretourneerd.

Alle artikelen moeten in de oorspronkelijke staat worden geretourneerd, d.w.z. met de originele labels, zonder beschadiging, niet gebruikt, ongewassen en geen vlekken, make-up of geur.

Retourkosten zijn voor rekening van de klant. We raden je aan om de retourzending te voorzien van een trackingnummer. cKata is niet verantwoordelijk voor enige schade, diefstal of verlies. Na ontvangst van de retourzending wordt het retourbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op dezelfde bankrekening als gebruikt voor de aankoop.

Retouradres: cKata, Oude Delft 156, 2611HG Delft